4.8.10

post no.7 - live together, die alone (?)

Bahia Blanca.

Είναι η τέταρτη μέρα μου εδώ και ήδη έχω ξεπεράσει το πρώτο σοκ της συγκατοίκησης. Τρεις συγκάτοικοι είναι αρκετοί, ειδικά όταν το σπίτι έχει σαλόνι, κουζίνα, ένα μπάνιο και μόνο δύο δωμάτια στα οποία πρέπει να κοιμηθείτε ανά δύο. Φρίκουλο. Πόσω μάλλον, όταν αυτό το σπίτι έχει μόνο ένα θερμαντικό σώμα, που σημαίνει ότι καμία πόρτα του σπιτιού δεν μπορεί να κλείσει. Έστω και για 5 λεπτά. fuck.

Το φρίκουλο που έφαγα στην αρχή δεν περιγράφεται. Για δύο μήνες σε ένα σπίτι which does not have the term privacy in its dictionary, με 3 αγνώστους, χωρίς σταθερό internet, και το κυριότερο; Για μη καπνίζοντες.

-Ehmmm.... What???
-Excuse me???
-WHAT???

Το κάπνισμα επιτρέπεται λέει μόνο στην πίσω αυλίτσα με το τασάκι ανα χείρας γιατί λέει δεν κάνει να τη βρωμίσεις με τις γόπες σου. god i hate non-smokers. they can really be a pain in the ass. its zero fucking degrees outside, bitches. zero.

Φρίκογλουυυυυυ.

Αλλά εντάξει, i'm over it. Οι συγκάτοικοι είναι πολύ καλά παιδιά (οι δύο δηλαδή, cause the third one is already on my black list), το internet σταθεροποιήθηκε γιατί η γειτόνισσα κούνησε το router της για να έχουμε καλύτερο σήμα (god, argentinians are like the nicest people ever), και μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά από άποψη συγκατοίκησης. That is, with the two guys.

Πραγματικά ο ένας έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα και θα του φέρω καμιά μέρα το σκρίνιο στο κεφάλι. Δε φτάνει που δεν ξέρει να κάνει τίποτα και δε βοηθάει πουθενά, μού 'χει και μια αποψάρα ΝΑ με το συμπάθειο. Κοιτάει τώρα το χαζό. Μην κοιτάς ρε μαλάκα που σου λένε. Το τι βρισίδι τραγουδιστό έχει φάει, δε λέγεται. Του τραγουδάω συνέχεια και του λέω ότι είναι ελληνικά τραγούδια. Γιατί θέλει και να μαθαίνει. Να μάθει να σκουπίζει δεν μπορεί. Που του δώσαμε τη σκούπα προχθές όσο οι υπόλοιποι μαγειρεύαμε, πλέναμε πιάτα και καθαρίζαμε με χλωροφόρμιο το ψυγείο και πήγαινε λες και ήθελε να πηδήξει το σκουπόξυλο. Το πηδήξει με την κακή έννοια. Πού πας μανάρι μου; Δε θα σου κάτσει. Ναι, όπως τ' ακούς. Ούτε σκούπα δε θα καθόταν σε άνθρωπο που φοράει γυαλιά μυωπίας που σκουραίνουν και γίνονται ηλίου όταν έχει πολύ φως. i mean for fuck's sake, take 'em off. you look like a dumbass.

-You're gonna drink a cuba libre? But it's Monday.

Ναι ρε μαλάκα, αλλά τρώω στα μούτρα τη μάπα σου όλη μέρα. Κάπως πρέπει να ξεχαστώ. Μου την έχεις μοστράρει από το πρωί και δε λες να φύγεις.

Ευτυχώς πέφτει για ύπνο νωρίς. Δεν έχει φέρει λάπτοπ, οπότε βαριέται να μας βλέπει τους υπόλοιπους 3 στους υπολογιστές μας.

Τα είπα και ξέσπασα. Μπορεί αύριο να τον δω με καλύτερο μάτι.

Οι άλλοι δύο είναι πολύ καλά παιδιά. Ειδικά ο Μεξικάνος έχει τρελό γέλιο. Δεν ξέρει πολύ καλά αγγλικά και μου πετάει συνέχεια λέξεις στα ισπανικά και μετά γελάει που το συνειδητοποιεί. He is fun. Θα δουλεύουμε μαζί στο ίδιο project. Χθες γνωρίσαμε και τον καθηγητή που θα μας επιβλέπει. Μιλάει αγγλικά πιο αργά και από τον Μπακουρογιαννόπουλο. Ελπίζω μέσα στους δύο μήνες που θα είμαστε εδώ να έχει προλάβει να μας εξηγήσει τι ακριβώς θέλει να κάνουμε.

Αυτά νομίζω προς το παρόν. Εδώ είμαστε, δε χανόμαστε εξάλλου. Anything you wanna know??

ps. Next time i'll try to add some photos.
ps2. Ααα!!! Ήπια μάτε!!! :)))

5 σχόλια:

  1. Ποιος είναι ο Μπακουρογιαννόπουλος??? :PPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Estebannnnnnnnnnnn

    eisai theossssss
    ζηλευω απιστευταααα γμτ
    θα ναι μια καταπληκτικη εμπειριαααα
    παρε τον αερα απ το συγκατοικο οσο ειναι καιρός, εγω ετσι ειχα κανει στο Ερασμους :P

    φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Christineee!!!!! You are hereeee!!!! :))))

    χαχαχαχα δε θα τον αφήσω έτσι. Μέχρι να φύγουμε θα τού 'χω βάλει το φακιόλι στο κεφάλι και θα κάνει μέχρι και τα τζάμια!!! Σήμερα τον έβαλα να μαζέψει τα γένια του απ' το νιπτήρα του μπάνιου όπου ξυρίστηκε!!

    Σιφ, τι θα πει ποιος είναι ο Μπακουρογιαννόπουλος;;;

    http://www.youtube.com/watch?v=BU8XSBuCYAI

    Γλύκα, τα γυαλιά του πραγματικά είναι τόσο αστεία!!! Θα τον βγάλω φωτογραφία καμιά φορά όταν θα είμαστε στον ήλιο. Στην αρχή δεν καταλάβαινα τι σκατά παίζει. Νόμιζα ότι τα άλλαξε. But it turns out that he doesnt need to do that. Δεν αλλάζει αυτός τα γυαλιά, εκείνα αλλάζουν από μόνα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lol... Ok, τώρα έμαθα και τον Μπακουροτέτοιο... :P
    By the way, "Δεν αλλάζει αυτός γυαλιά, εκείνα αλλάζουν από μόνα τους", μα ποιος είναι ο Chuck Norris??? :PPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχα τελείως chuck norris!!! :ppp

    Σήμερα τον έβγαλα φωτογραφία στον ήλιο!!! Το επόμενο post θα είναι για τους συγκατοίκους μου!! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή