1.8.10

post no.6 - bye bye B.A.

Section A - See you in 3 months. Σνιφ! Κλαψ! Λυγμ!

Im really gonna miss Buenos Aires. Είναι τόσο ωραία πόλη. Very european, αλλά έχει κάτι τόσο διαφορετικό, δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι. Είναι μια μίξη από Παρίσι, Νέα Υόρκη and so so  many more. second picture time coming up very soon.

Θυμάστε που σας έλεγα ότι είμαι πολύ high-tech; Ε, ξεχάστε ότι το είπα. I am so high-tech, we need a new word for high-tech. (Οκ, ξεκαβαλάω) Είμαι πάνω στο ΚΤΕΛ το ίδιο και σας γράφω. (Το σας γράφω με την καλή έννοια :p) Αλλά δεν είναι ένα απλό ΚΤΕΛ. Πραγματικά δε νομίζω ότι θα θέλω να τελειώσει το ταξίδι. Οι καρέκλες είναι υπερτεράστιες (χωράει και άλλος ένας Στέφανος εδώ μέσα), έχει στήριγμα για τα πόδια όπως οι καρέκλες του Chandler και του Joey και γέρνουν τόσο πολύ προς τα πίσω που είναι σχεδόν σαν κρεβάτι. But the best part is not that: Πάνω στη θέση σου έχουν ένα μπουκαλάκι νερό, ένα μικρό τσαντάκι με μερικά σνακ και σοκολατάκια και ένα μαξιλαράκι για να κοιμηθείς. :))) Δεν ξέρω γιατί χάρηκα τόσο, μάλλον είναι αυτό το αίσθημα που σε πιάνει και με τα σοκολατάκια που σου αφήνουν πάνω στο μαξιλάρι στα ξενοδοχεία. Δεν είναι και τίποτα τρομερό αν το σκεφτείς, αλλά είναι ωραίο.

section B - The people i met

Πόσος κόσμος. Μα πόσος κόσμος. Πολύς ρε πούστη. Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι ήταν Άγγλοι. Άγγλοι ρε πούστη μου; Αλήθεια τώρα;;; Καλά, δεν ήταν όλοι τόσο μαλάκες. Αλλά μιλάμε οι τύποι πηγαίνουν ταξίδια και κάνουν ότι κάνουν στα Μάλια και στην Κέρκυρα. Κουκλίτσες μου, είστε ηλίθιες;;; Άμα είναι να βγαίνετε μέχρι τις 6 το πρωί κάθε μέρα και να γίνεστε ντίρλα γιατί κάνατε τόσο δρόμο;;;

Anyway, σταματάω γιατί θα σας πρήξω. Ευτυχώς γνώρισα μια Γαλλίδα που είχε πολύ πλάκα. Τη λένε Kim. "Kim??? And she is french??" θα αναρωτηθείτε. Και με το δίκιο σας. Το μάτι της είχε ένα σκίσιμο από δω μέχρι τη Λάρισα. Αλλά πολύ καλή κοπέλα τελικά, σήμερα κάναμε βόλτες όλη μέρα και περάσαμε πολύ ωραία. (She has a boyfriend if u must know. dont start that whole "wow, does she look good?" thing :p)

Ήμουν πολύ κωλόφαρδος γιατί τη Δευτέρα, μετά από 4 μέρες εξαντλητικού τουρισμού στο B.A, όταν πια είχα αρχίσει να νιώθω λίγο homesick και δεν έβλεπα την ώρα να πάω Bahia Blanca, γνώρισα και μια Ελληνίδα. Πολύ καλή κοπέλα, and the crasiest thing: είναι από τη Λευκάδα, από τον Άγιο Πέτρο. (ακούς;) Αλλά ζει στη Γερμανία μόνιμα. Ξέρει φατσικά και την Παρασκευή. i mean wtf. its a small world after all. Anyway, που λέτε βγήκαμε εκείνο το βράδυ με την παρέα της (έναν χιλιανό, μια γερμανίδα, κανά δυο Ιρλανδούς και μερικούς ακόμα που δε θυμάμαι) και πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο μπαράκι-κλαμπ. Εκεί γνωρίσαμε κάτι τέλεια παιδιά, τρελό γέλιο, μια κοπέλα από το Εκουαδόρ, μία από το Σαλβαδόρ και έναν (μπορείς να τον πεις και μία) Αργεντίνο.

section C - Exodus

i really cant wait to get to Bahia Blanca. Με πήρε τηλέφωνο η καθηγήτρια που θα είναι υπεύθυνη για μένα και είπε θαρθει να με παραλάβει από τα ΚΤΕΛ. 7 η ώρα το πρωί λέμε τώρα, έτσι; Σκεφτείτε το Ρήγα πρωί πρωί με την αυγούλα να παραλαμβάνει κάποιον από IAESTE. Ε σίγουρα. She sounded really nice. and i just looooove their accent when they speak English. "Μπέρυ μπέρυ νάις". so darn cute.

Αυτά νομίζω. Θα ξαναποστάρω σύντομα να σας πω εντυπώσεις από Bahia Blanca, αν και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Αλλά όσο ζω ελπίζω.

ps. Σήμερα αγόρασα κι έναν τουριστικό οδηγό για την αργεντινή. Τις επόμενες μέρες θα αρχίσω να σχεδιάζω το ταξίδι που θα κάνω τον Οκτώβριο. Έχει τόσα πράγματα να δεις και να κάνεις, που δεν ξέρω καν αν θα πάω Χιλή, Ουρουγουάη, Βραζιλία κλπ που έλεγα. Θα ξεκινήσω μάλλον το ταξίδι από την πόλη που κάθεσαι στην παραλία με τον καφέ στο χέρι και βλέπεις τις φάλαινες να παίζουν λίγο πέρα από την ακτή.

Δηλώστε συμμετοχή!!! :)))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου