15.7.10

post no.3 - stef and the city

Τελικά το είχα παρεξηγήσει το blogging. (Ξερνάω και μόνο στο άκουσμα αυτής της λέξης)

Έχεις κάπου να πεις τον πόνο σου στις 6.30 το πρωί, έστω κι αν αυτό είναι η οθόνη του υπολογιστή σου και ο άθλιος επεξεργαστής κειμένου του blogger. i mean wtf, τόσα λεφτά η google, δεν μπορούσαν να ρίξουν λίγα ακόμη ώστε να μην ταλαιπωρούμασε κι εμείς οι δύσμοιροι blogger;;; (πάει, μέχρι το τέλος αυτού του ποστ θα τα βγάλω, δε θα αντέξω με τόσες αηδιαστικές λέξεις)

Ίσως τελικά να ήταν εξαρχής λάθος η επιλογή του τίτλου αυτού του blog. Μάλλον θα πρέπει να τον αλλάξω, γιατί αυτό που φάνταζε στο πρώτο ποστ όνειρο θερινής νυκτός, δηλαδή το να δημοσιεύσω κι άλλα ποστ μέχρι να φύγω για Αργεντινή, έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Ποιανού όνειρο φίλε θα μου πείτε και θα έχετε και δίκιο. Ούτε όνειρο, ούτε θερινής νυκτός, γιατί ούτε καν οι νύχτες φέτος δε μοιάζουν καλοκαιρινές (άντε καλά, τις τελευταίες μέρες κάτι έχει αρχίσει να γίνεται, αλλά μέχρι εκεί).

Που λέτε, το λοιπόν, σκέφτομαι να αλλάξω τον τίτλο του blog. Έστω για τις 7 μέρες που απέμειναν μέχρι τη μεγάλη αναχώρηση. (Σ' αυτό το σημείο σας επιτρέπω να βγάλετε ένα χαρτομάντηλο και να φυσήξετε διακριτικά τις μύξες σας που θα φύγω και θα με ξαναδείτε το Νοέμβριο) Θέλω ο τίτλος να είναι κάτι φαντεζί, αλλά ταυτόχρονα με κουλτούρα και άποψη. Να, σαν τον τίτλο αυτού του ποστ ένα πράμα. Προσοχή, όμως, μην το παραχέσουμε με την κουλτούρα, γιατί τίτλοι όπως "Σκέψεις ενός θολωμένου νου" μου κάνουν πολύ pretentious. Ούτε θολωμένος είναι ο νους μου, ούτε και πολλές σκέψεις κάνει, οπότε άκυρο. Το stef and the city μου κάνει πολύ πιασάρικο, ενώ αφήνει τον άλλον και με μια απορία. Γιατί ναι, ο στεφ σίγουρα, αλλά ..... "the city";;;

......... Which city??? ............

Θεσσαλονίκη;;;
Βερολίνο;;;
Buenos Aires;;;
Bahia Blanca;;;

Καμία, βλάχοι. Είμαι πολίτης του κόσμου. Οπότε άκυρος και ο τίτλος. Βρείτε άλλον.

1 σχόλιο:

  1. Κάν'το "sex in the city" σαν την τσόντα της Ντούβλη... :PPPP
    Καλά ρε, 6:30 το πρωί, έχεις εμένα ρε για να μιλήσεις... :PPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή