10.7.10

post no.2 - blogging is the new (?) black

Εντάξει. Το παραδέχομαι. Δεν κράτησα το λόγο μου. Αθέτησα την υπόσχεσή μου. Είπα δε θα ξαναγράψω στο μπλογκ μέχρι να φύγω αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό.

Καλά, δεν είναι ότι είχαμε υπογράψει και συμβόλαιο, μια μαλακία είπα, ας μην το κάνουμε και θέμα τώρα.

Είναι 5:40 πμ (η ώρα που δείχνει το blog είναι παραπλανητική, είναι το timezone της Αργεντινής γιατί ποιος τρέχει να το αλλάζει μετά) και ακόμα ασχολούμαι με τη συστημική βιολογία. God knows why. Πολλές εφαρμογές βρε παιδί μου και δεν της το 'χα.

Με τους ρυθμούς που γράφω τη διπλωματική, θα πάρω πτυχίο λίγο πριν συνταξιοδοτηθώ. Ποτέ δηλαδή. Χρειάζομαι επειγόντως μια δόση θετικής ενέργειας γιατί νομίζω ότι έχει αρχίσει να με κατακλύζει πάλι το άγχος μου. Πού είναι ο Τσαλίκης όταν τον χρειάζεσαι;;;

Σήμερα έμαθα και τα πρώτα μου ισπανικά. Me llamo Esteban. Ναι, έγινε. Δεν είναι δύσκολο, αλλά τουλάχιστον αυτό μπορεί να μου χρησιμεύσει σε κάτι, οι στίχοι της Shakira από την άλλη λίγο δύσκολο. No solo de pan vive el hombre. Σωστή δε λέω, αλλά λίγο άχρηστο στην προκειμένη.

Σήμερα επίσης έδωσα την προκαταβολή για το hostel που θα μείνω όταν με το καλό φτάσω Buenos Aires. Βέβαια αντί να τα διαβάζετε από δω, μπορείτε και να με πάρετε ένα τηλέφωνο να σας πω τα νέα μου. Γύφτοι.

1 σχόλιο:

  1. Ε, όχι και άχρηστα τα ισπανικά που μαθαίνουμε από shakira! Άυριο-μεθάυριο μπορεί να σε φλομώσουν στο ψωμί...γύρνα και πες τους , "ε, no solo de pan vive el hombre! es una tortura!"
    για να μη θυμηθώ πόσο χρήσιμη είναι και η J.lo...αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται, πες απλά...que hiciste?????e??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή